TOBB'dan Uşak'a 16 Derslikli Meslek Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Yurt - Son Dakika
Güncel

TOBB'dan Uşak'a 16 Derslikli Meslek Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Yurt

TOBB\'dan Uşak\'a 16 Derslikli Meslek Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Yurt

TOBB tarafından Uşak'a yaptırılacak olan 16 derslikli endüstri meslek lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli yurdun protokolü TOBB'da düzenlenen törenle imzalandı.

01.05.2013 17:22

TOBB tarafından Uşak'a yaptırılacak olan 16 derslikli endüstri meslek lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli yurdun protokolü TOBB'da düzenlenen törenle imzalandı.

TOBB Üniversitesi'nde düzenlenen törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Uşak Milletvekilleri Dilek Akagün Yılmaz, Mehmet Altay, İsmail Güneş, TSO Başkanı Mustafa Kuvvet, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Karahanlı TSO Başkanı Mustafa Sezer ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut katıldı.

Eğitime yapılan yatırımın riski olmadığını ifade eden TOBB Bakanı Hisarcıklıoğlu, "Bizim için en önemli yatırım eğitim için yapılan yatırımdır. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bütün yatırımların riski var ama tek riski olmayan yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Geleceğine yatırım yapmış oluyorsunuz. Doğru yatırım yaparsanız hem şahıs kazanıyor hem şehir kazanıyor hem ülke kazanıyor. Bundan daha verimli yatırım bulamazsınız" dedi.

Uşak Milletvekili İsmail Güneş, "Uşak'a bir fabrika yapsanız belki bu kadar kıymet arz etmezdi Bu yapacağınız endüstri meslek lisesinde okuyacak gençler birçok yeni fabrikalar kuracaktır ve Uşak'ın gelişmesine önder olacaklardır" diye konuştu.

Uşak'a yaptırılacak olan 16 derslikli endüstri meslek lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli yurdun protokolünü Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan imzalarken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Uşak Milletvekilleri Dilek Akagün Yılmaz, Mehmet Altay, İsmail Güneş, TSO Başkanı Mustafa Kuvvet, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Karahanlı TSO Başkanı Mustafa Sezer de şahitlik yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TOBB'dan Uşak'a 16 Derslikli Meslek Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Yurt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement