Tohum Otizm Vakfı Çocukları Babalarını Tudors İle Sevindiriyor - Son Dakika
Güncel

Tohum Otizm Vakfı Çocukları Babalarını Tudors İle Sevindiriyor

Tohum Otizm Vakfı Çocukları Babalarını Tudors İle Sevindiriyor

Tudors Gömlek Krallığı Babalar Gününe yönelik gerçekleştirdiği "Sen de bir Babalık Yap" projesi kapsamında Tohum Otizm Vakfı Çocukları ile karne ve mezuniyet gününde buluştu.

09.06.2018 09:14  Güncelleme: 09:18

2003 yılından beri 'Otizm Spektrum Bozukluğu' olan çocukların erken tanısının konulması, ailelerinin sağlık, eğitim, meslek edinimi, istihdam, bağımsız yaşam ve kaynaştırma gereksinimlerinin dünya standartlarında karşılanması ve özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük eden Tohum Otizm Vakfı, sene sonu gösterisinde Tudors iş birliğinde tüm çocuklarına gömlek hediye etti.

8 Haziran Cuma Günü; Profilo Kültür Merkezi'nde hem mezuniyet hem de karne sevincini beraber yaşayan Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu'nda eğitim gören otizmli öğrenciler renkli gösterinin ardından yaklaşan babalar gününü babalarına hediye ettikleri Tudors gömlekleri ile kutladılar.

17 HAZİRAN'A KADAR PEK ÇOK ÇOCUK, TUDORS İLE BABASINI SEVİNDİRECEK

Haziran ayının üçüncü hafta sonu 17 Haziran 2018 Pazar Babalar Gününe kadar devam edecek "Sen de Bir Babalık Yap" kampanyası ile pek çok çocuk Tudors ile babasına istediği hediyeyi verme şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tohum Otizm Vakfı Çocukları Babalarını Tudors İle Sevindiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement