Tokat'ta İki Çocuğun Kaybolması - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta İki Çocuğun Kaybolması

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

18.04.2016 16:19

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 111 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Çocukları bulmak için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Taşcı, "Yaklaşık 4 aydır süren arama tarama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Devletimize ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Bayram Erol ve Kaan Taşcı'nın birçok yerde arandığını anlatan baba Taşcı, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızı ilçemizin metruk binalar dahil her yerinde, ormanlık arazilerde ve Kelkit Çayı'nda arama yapıldı. Aramalardan bir sonuç alınamadı. Aileler olarak Kelkit Çayı'nın Reşadiye'den Erbaa ilçesine kadar olan bölümünün botla aranması talebinde bulunduk. Yetkililerden cevap bekliyoruz."

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuş, uzun süre devam eden arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta İki Çocuğun Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement