Trabzon Of'ta Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Trabzon Of'ta Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi

Trabzon Of\'ta Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi

Trabzon'un Of ilçesinde, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası programı gerçekleştirildi. Programda, Kur'an-ı Kerim okuması, konferans, video gösterimi, ilahilerin ve şiirlerin okunması gibi etkinlikler yer aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da bir konuşma yaparak programda emeği geçenleri kutladı.

11.10.2023 14:22  Güncelleme: 14:32

Trabzon'un Of ilçesinde "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesince okulun konferans salonunda gerçekleştirilen program, 9. sınıf öğrencisi İbrahim Elhaç'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Programda, tarih öğretmeni Fırat Orğun "Peygamberimizin Örnek Hayatı" konulu konferans verdi.

Video gösterimi, ilahilerin ve şiirlerin okunmasıyla devam eden programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konuşma yaptı.

Kabahasanoğlu, programda emeği geçenleri kutlayarak, "Peygamberimizin sade yaşamını ondan geriye kalan eşyalardan bir kez daha anlıyoruz. Onun Mekke'nin fethinden sonra gösterdiği tavrın muzaffer komutan gibi değil de sade bir tavır olması, hayatına aynı sadelikte devam etmesi, onun gerçek bir peygamber olduğunu batılı bilim adamları da ifade ediyor." dedi.

Programa, Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Koç, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Of'ta Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement