Trabzonlular Derneği İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Trabzonlular Derneği İlk Toplantısını Yaptı

Trabzonlular Derneği İlk Toplantısını Yaptı

Kocaeli Trabzonlular Derneği ilk toplantısını dernek merkezinde gerçekleştirdi.

06.01.2012 15:30

İlk Program; 24 Şubat Düşman İşgalinden Kurtuluş Şöleni

Geçtiğimiz hafta kongresini yapan Kocaeli Trabzonlular Derneği Orhan Sarısüleyman Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İcra Kurulunun belirlendiği toplantıya 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri eksiz katıldı. Başkan yardımcılıklarına ; Nizam Şen, Levent Atalı ve Sami Durmuşoğlu getirilirken, Genel Sekreter Gökhan Meriç oldu. Toplantıda ayrıca önceden oluşturulan Dernek Kurumsal Kimliği hakkında sunum yapıldı. yönetim kurulu üyelerinden , kurumsal kimlikte düşünülen komisyonlar oluşturuldu.

Toplantının başlangıcında uzun bir konuşma yapan Başkan Orhan Sarısüleyman, Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin ses getirecek projelere imza atacağını söyledi. İlk olarak Trabzon'un kurtuluş tarihi olan 24 Şubat'ta hemşehrilerini kucaklayacak bir proje hazırladıklarını ifade eden Sarısüleyman, başlatacakları üye kampanyasıyla derneğe dinamizm getireceklerini belirtti.

Yeni dönemde yönetim kurulu, kadın ve gençlik komisyonlarıyla işbirliği içinde tüm ilçeleri kucaklayacaklarını bildiren Sarısüleyman sözlerine şöyle devam etti. "12 ilçemizde yer alan Trabzon Dernekleri bizden çok şey bekliyor. Bu dönemde bir başkan yardımcımız bu ilçelerde yer alan derneklerimizle sürekli istişare halinde olacak. Projeleri ortak akılla yapacağız. Onların görüşlerine her konuda başvuracağız. Programlarımızı Trabzonlulara yakışır bir şekilde büyük mekanlarda yapacağız. Önümüzdeki 24 Şubat Düşman İşgalinden Kurtuluş Şöleni bu düşüncemizin en güzel örneği olacaktır."

Yakın bir zamanda protokol ziyaretlerine başlayacaklarını da söyleyen Başkan Sarısüleyman, Trabzonlu bürokratlar için ayrı bir program düşündüklerini belirtti. Toplantılarının her zaman bu şekilde kalabalık geçmesini temenni eden Orhan Sarısüleyman, toplantıların her hafta Salı günü olacağını bildirerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trabzonlular Derneği İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement