Trabzonspor'a Skibbe Engeli - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'a Skibbe Engeli

Trabzonspor\'a Skibbe Engeli

Trabzonspor'un Eskişehirspor'dan kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki Aytaç Kara için kırmızı siyahlı takımın Teknik Direktörü Skibbe, onay vermedi.

19.01.2015 14:35  Güncelleme: 15:11

– TRABZONSPOR'un Eskişehirspor'dan kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki Aytaç Kara için kırmızı siyahlı takımın teknik direktör Skibbe, onay vermedi.

SON ANDA PÜRÜZ ÇIKTI

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın defans bloğunun güçlendirilmesi için mutlaka alınması yönünde rapor verdiği 22 yaşındaki savunmacı Aytaç Kara'nın transferi zora girdi. Bordo mavililerin Eskişehirspor ile özellikle Erkan Zengin'in transfer görüşmeleri sırasında kurduğu sıcak ilişkiler nedeniyle alınmasına kesin gözüyle bakılan Aytaç Kara'da son anda pürüz çıktığı vurgulandı.

Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesinin ardından Eskişehirspor teknik direktörlüğüne getirilen Alman Michael Skibbe'nin, Başkan Mesut Hoşcan'la yaptığı görüşme sonucunda Aytaç Kara'nın mutlaka takımda kalmasını istediği öğrenildi. Eskişehirspor, bunun üzerine Trabzonspor'a Aytaç Kara transferinin şimdilik askıya alındığını bildirdi. Görüşmede Michael Skibbe'nin düşüncesinin değişmesi halinde Aytaç'ın bordo  mavili takıma verileceği de dile getirildi.

SİVAS HAZIRLIKLARI SÜRDÜ

Trabzonspor, bu sabah Sivasspor maçının hazırlıklarını bu sabah salonda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda bordo mavili oyuncular, ısınmanın ardından kondisyon salonunda kuvvet ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Medjani, Yatabare, Constant ile sakatlıkları bulunan Deniz, Papadopoulos ve Waris katılmadı.

DİVAN SEÇİMİ 14 ŞUBAT'TA

Trabzonspor'da 15'inci dönem Divan Başkanlık Kurulu seçimi, 6 Şubat 2015 Cuma günü saat 10.00'da Trabzonspor Ziya Bey Tesisleri lokalinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda yapılacak. D ivan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın aday olmayacağı seçim için Ali Sürmen adaylığını açıkladı. Adaylık için adı geçen diğer isimlerin ise eski yöneticiler İskender Önal ve Nadir Saral olduğu belirtildi.

VIP TRİBÜNE DE BÜYÜK İNDİRİM

Ligin ilk yarısında tribüne taraftarları çekmek için bilet fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimler uygulayan Trabzonspor, ucuz bilet uygulamasına ikinci yarıda da devam etme kararı aldı. Cuma akşamı oynanacak olan Sivasspor maçı için biletler kale arkası 5, Maraton 15, Kapalı kenar 30, Kapalı orta 40, VIP 100, VIP Özel 200 liradan satışa çıkarıldı.

Bu arada önceki maçlarda 200 liradan satılan VIP biletlerinin 100, 1.000 liradan satışan VIP Özel tribünü biletlerinin de 200 liraya kadar indirildiği dikkati çekti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'a Skibbe Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement