Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

21.02.2018 15:02

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüTolga SAĞLAM TRABZON,(DHA)Trazobzonspor, Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Tolga SAĞLAM TRABZON,(DHA)

Trazobzonspor, Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından beşe iki top ve şut çalışması gerçekleştirildi. Son bölümde ise dar alanda taktik çalışması yapıldı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Esteban ve Mustafa Akbaş katılmadı, Burak Yılmaz'ın ise kondisyon salonunda çalıştığı belirtildi.X

N'DOYE'A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada Trabzonspor'un forvet oyuncusu Dame N'Doye'a 33'üncü yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten N'Doye'u takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti.

Bordo-mavilileryarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement