Trabzonspor Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu: "Savurgan Olma Devri Kapandı" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu: "Savurgan Olma Devri Kapandı"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu: "Savurgan Olma Devri Kapandı"

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, hem mali disipline uyacaklarını, hem de arzu edilen Trabzonspor'u izlettireceklerini söyledi.

02.06.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, hem mali disipline uyacaklarını, hem de arzu edilen Trabzonspor'u izlettireceklerini söyledi.

Bülbüloğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "UEFA ile yapılan bir anlaşmamız var. Kulüp olarak mali kriterlere uymak zorundayız. 6 ayda bir UEFA'ya rapor sunacağız. Bu konuda Kasım ayında ilk sınavımızı vereceğiz. Bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü ciddi ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tabi bundan sonra savurgan olmayacağız. Kimse artık bizden yüksek ücretli transferler beklemesin. Bu kulübü ayağa kaldırabilmek için bundan sonra dikkatli davranacağız" dedi.

"HER ŞEYİN FARKINDAYIZ"

Kadrodaki oyuncularla ilgili ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Bülbüloğlu, şöyle konuştu:

"Şişkin bir kadromuz var. Kadrodaki oyuncu sayısını düşüreceğiz. Bu konuyla başkanımız Muharrem Usta bizzat ilgileniyor. Mütevazi bütçemizle mücadeleci kadro oluşturacağız. Taraftarımız bize güvensin, destek versin. Her şeyin farkındayız ve arzu edilen Trabzonspor'u izlettireceğiz."

KULÜPTEN 'SAKAL YASAĞI' AÇIKLAMASI

Trabzonspor, 'sakal yasağı' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kulübün  internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın futbolcularımıza sakal yasağı getirdiği yönünde haberler çıkmıştır. Böyle bir yasak söz konusu olmadığı gibi, kılık kıyafet ve yaşam tarzları kişilerin özgürlük alanına girmektedir. Trabzonspor Kulübü'nün işi kişilerin özgürlük alanına müdahale etmek değildir" ifadelerine yer verildi.

ESKİ BAŞKAN MAHKEMEYE GİDECEK

Bu arada, Trabzonspor'un başında 4 lig şampiyonluğu elde eden eski başkan Şamil Ekinci, bordo mavili kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle bu tablodan sorumlu olanları mahkemeye vereceğini söyledi. Ekinci, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, kötü yönetimlerin ortaya çıkardıkları faturayı ödemek zorunda olduklarını belirterek, "Takımın bu hale gelmesinde sorumlu olanlardan herkes hesap sormalıdır. Bu nedenle de öncelik mevcut yönetime düşmektedir. Kendi üzerime düşeni yapacağım, sorumlulardan hesap soracağım. Bireysel olarak gidip davacı olacağım. Bu güzide kulübü kimsenin bu duruma düşürmeye hakkı yok. Sorumlular bunun hesabını vermeli" dedi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu: 'Savurgan Olma Devri Kapandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement