Trabzonspor Başkanı Usta'dan Qnb Finansbank'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanı Usta'dan Qnb Finansbank'a Ziyaret

Trabzonspor Başkanı Usta\'dan Qnb Finansbank\'a Ziyaret

TRABZONSPOR Başkanı Muharrem Usta, yanında bulunan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımına göğüs forması veren QNB Finansbank'ın Trabzon Çarşı Şubesi'ni ziyaret etti.

09.09.2016 12:01

TRABZONSPOR Başkanı Muharrem Usta, yanında bulunan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımına göğüs forması veren QNB Finansbank'ın Trabzon Çarşı Şubesi'ni ziyaret etti.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Genel Sekreter Genceğa Meriç, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Bülbül, Ali Rıza Egemen ve Okan Alemdaroğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, Şube Müdürü Can Korkmaz ve banka personeliyle sohbet eden başkan Muharrem Usta, şunları söyledi:

"Kulübümüze göğüs forması ana sponsorluğuyla büyük katkı sağlayan QNB ile çok güzel işlerin altına imza atacağız. Sponsorumuz dünya çapında bir marka. Finansbank'ı satın alarak ülkemize önemli bir katma değer sağladı. Trabzon'da da çok sayıda şubesi var. Sponsorlarımıza sadece maddi katkı sağlayan bir anlayışla bakmıyoruz. Aksine ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Haliyle bu aile ortamının içerisinde sizler de varsınız. Hep beraber Trabzonsporumuzu en iyi yerlere getirmek için çalışacağız."

"DESTEK VERECEĞİZ"

Şube Müdürü Can Korkmaz ise, "Trabzonspor, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Bu büyük kulübe sponsor olmak bizim için de gurur verici. Kulübümüze elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırız. Çok başarılı işlerin altına imza atıyorsunuz. Yeni stadyumumuzda banka personelimizle birlikte tribündeki yerimizi alarak destek vereceğiz" dedi.

Başkan Muharrem Usta, bu arada banka personeliyle fotoğraf çektirdi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanı Usta'dan Qnb Finansbank'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement