Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: "İşimiz Kolay Değil Ama Kazanmak İçin Oynayacağız" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: "İşimiz Kolay Değil Ama Kazanmak İçin Oynayacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: "İşimiz Kolay Değil Ama Kazanmak İçin Oynayacağız"

"elimizdeki Oyuncuların Verimini Bekliyoruz"

25.08.2010 20:39

"ELİMİZDEKİ OYUNCULARIN VERİMİNİ BEKLİYORUZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Liverpool karşılaşması öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kaleci Recep Onur Kıvrak'la birlikte basın toplantısı düzenledi. Güneş, "34 yıl önce evimizde ağırladığımız Liverpool'u tekrar sahamızda ağırlamak bizi mutlu ediyor. Hoş geldin diyoruz. Dünya devi olan takımın tekrar şehrimizde olması bizi mutlu etti. En iyi şekilde ağırlamak, insanlarımızın sevecenliğini göstermeyi amaçlıyoruz. Ama yarınki maçta kazanmak istiyoruz. İlk maçtaki 1-0'lık sonuç bizim için dezavantaj ama yarın kazanmak için oynayacağız. Bunun için iyi oyun gerekiyor. Moralimiz iyi, ekibimiz iyi. Moralimizi becerimizle kullanarak seyircimizin desteğiyle onurlu bir sonuçla bitirmek istiyoruz. İşimizin kolay olduğunu söyleyemeyiz. Ama oyucularımızın tarihi bir olayı yaşama geçirmesi için bu şansı değerlendireceğini umuyorum. Oyuncularımızın hiçbir olumsuzluğu düşünmeden sadece kazanmaya odaklı bir oyun oynayacağını söyleyebilirim" dedi.

Güneş soruları yanıtlarken de, "Bizim tüm takımımızın kazanma anlayışı olacaktır. Bu hep hücum etmekle değil, zaman zaman kontrollü oynamayı gerektirir. Sabırsızlık rakibimizin işini kolaylaştırır. Seyircimizin de sabırlı olması gerek. Öndeki oyuncuların çok çalışması gerekiyor. Gol yemeden oyunu taşımak önemli ve bunu başarırsak son dakikaya kadar golü kovalayacağız. Lig maçlarıyla UEFA Ligi'ni ayırmak istiyoruz. Ancak oynadığımız maçlarda oyun şablonumuzu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Son Fenerbahçe maçında az gol attık bana göre. Ama Liverpool maçında da az pozisyon yakalamıştık. Belki bu maç uzatmaya ve penaltılara kalabilir. Taktik anlamda farklı bir maç olacaktır" diye konuştu.

Güneş, Glowacki'nin sakatlığıyla ilgili ise, "Oyuncu olarak Glowacki'nin aramızda olmaması üzüntü verici ama o mevkide başarılı bir oyuncumuz olan Giray var. Elimizdeki oyuncuların verimini bekliyoruz ve son müsabakada Giray başarılıydı. Aynısını yapmasını bekliyorum" dedi.

Güneş Liverpool'daki eksiklerle ilgili ise, "Takımda oynayacaklar da onlardan aşağıya oyuncular değil. Kadrosu geniş bir takım. Eksik oyuncuları var diye Liverpool zayıf diye düşünmemek gerek. Böyle düşünürsek hata ederiz" diyerek sözlerini noktaladı.

KALECİ ONUR KIVRAK: BİZ DAHA İSTEKLİ OLACAĞIZ

Liverpool'daki ilk maçta yaptığı kurtarışlar ve çıkardığı penaltıyla üstün bir performans sergileyen genç kaleci Onur Kıvrak ise, "Liverpool maçı bizim için çok önemli. Zorlu bir ekip. Bunun farkındayız ama Fenerbahçe maçından sonra takımımızın morali bir kat daha arttı. Kazandığımızda bizi neler beklediğinin farkındayız. Yarınki maç çok zor ama iki ekipte kazanmak isteyecek ve zevkli bir maç olacak. Biz daha istekli olacağız. Kendi evimizde oynamamız bizim için artı değer. Yarın turu atlayacağımız bir skorla maçı kapatmak istiyoruz" dedi.

Onur ilk maçta kurtardığı penaltının hatırlatılması üzerine, "Bu maça her şeyimle hazırım. Sadece ben değil takım arkadaşlarım da hazır. Bu maçın önemini biliyoruz ve yarın çok farklı bir Trabzonspor izleyecekler" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'İşimiz Kolay Değil Ama Kazanmak İçin Oynayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement