Trabzonspor'un İdmanında Günün Konusu Bıldırcın! - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un İdmanında Günün Konusu Bıldırcın!

Trabzonspor\'un İdmanında Günün Konusu Bıldırcın!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. Haftasında Sahasında Oynayacağı Sivasspor Maçının Hazırlıklarını Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

08.09.2010 19:10

Trabzon spor, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takım kampından bugün dönecek olan Selçuk ve Onur katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Glowacki takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde koşu yaptı. Bu arada dün akşamki antrenmanda sakatlanan Barış Ataş da ciddi bir sakatlığı olmadığı için takımla birlikte çalıştı. Bordo -mavililer antrenmanda kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Bu arada antrenman sahasına konan göçmen kuş bıldırcını yakalamak isteyen futbolcular arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Bıldırcını yakalamak için ilk hamleyi yapan Barış Ataş, göçmen kuşu kaçırınca Serkan espriyi patlattı ve 'Bu bıldırcını kesin yardımcı antrenör Şerif Çebi çalıştırmıştır. Baksanıza çok iyi kaçıyor" dedi. Futbolcular da Serkan'ın bu esprisine uzun süre güldü. Bu arada Brezilyalı futbolcu Alanzinho da tel örgüye takılan bir bıldırcını kurtarmak için yoğun çaba harcadı ancak başarılı olamadı.

VALİLİKTEN TARAFTARLARA 5 BİN 723 TL'LİK PARA CEZASI

Öte yandan Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından bugün yapılan toplantıda Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan futbol müsabakalarında, 5149 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun ilgili maddeleri uyarınca (4) kişiye toplam 5.723,28 TL idari para cezası verildi. 23 Ağustos 2010 tarihinde oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe müsabakasında tribünlerde meşale yakan bir kişiye 6 ay spor müsabakalarını seyrinden men ve 1.717,00 TL, müsabaka alanına giren iki kişiye ayrı ayrı 1.144,64 TL idari para cezası verildi. Ayrıca 26 Ağustos 2010 tarihinde oynanan Trabzonspor - Liverpool müsabakasında, oyunculara ve hakeme lazer ışığı tutan bir kişiye altı ay spor müsabakalarını seyrinden men ve 1.717.00 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un İdmanında Günün Konusu Bıldırcın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement