Ttnet Müzik, Aralık Ayında En Fazla Dinlenen Şarkıları Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Ttnet Müzik, Aralık Ayında En Fazla Dinlenen Şarkıları Açıkladı

Ttnet Müzik, Aralık Ayında En Fazla Dinlenen Şarkıları Açıkladı

TTNET Müzik'te 2012'nin son ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkı açıklandı."Giderli Şarkılar" ve "Türkan" adlı şarkılar, TTNET Müzik'te aralık ayında en çok dinlenen ilk iki şarkı oldu.

16.01.2013 12:44

TTNET Müzik'te 2012'nin son ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkı açıklandı.

TTNET açıklamasına göre, Demet Akalın'ın "Giderli 16" adlı yeni albümünden

"Giderli Şarkılar" ve "Türkan" adlı şarkılar, TTNET Müzik'te aralık ayında en çok dinlenen ilk iki şarkı oldu. Ünlü şarkıcının, Ersay Üner ve Gökhan Özer'le yaptığı düetler de yine en çok dinlenen ilk 20 şarkı arasında yer aldı.

TTNET Müzik'in en çok dinlenen yabancı şarkılar listesinin zirvesinde ise Güney Kore'den çıkarak tüm dünyaya "Gangnam Style" dansı yaptıran Psy yer aldı. İkinci sırada Rihanna, "Diamonds" adlı yeni şarkısıyla yer aldı. Amerikalı rock grubu Maroon 5'ın ise "One More Night" adlı şarkısıyla yükselişe geçerek listenin üçüncü sırasına yerleşmesi dikkati çekti.

TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak özel bir uygulamayı da hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Müzik, Aralık Ayında En Fazla Dinlenen Şarkıları Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement