Tuba Ünsal www.markafoni.com’da! - Son Dakika
Güncel

Tuba Ünsal www.markafoni.com’da!

Tuba Ünsal www.markafoni.com’da!

Yeni Anne Tuba Ünsal, Markafoni İçin Objektiflerin Karşısına Geçti.

23.03.2011 15:47  Güncelleme: 15:48

Dünyaca ünlü moda markalarını markafoni üyeleri için taşıyan güzel yıldızın kısa sürede eski formuna kavuştuğu dikkatlerden kaçmadı. Tuba Ünsal ve %90'a varan indirimlerle seçkin moda markaları 24-26 Mart tarihleri arasında www.markafoni.com'da!

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni stil sahibi ünlülerle yaptığı kampanyalarına Tuba Ünsal ile devam ediyor. İşte kampanya kapsamında Tuba Ünsal'ın başarıyla taşıdığı markalar: Ünlülerin gözde markası A46, sade ve zarif koleksiyonlarıyla dikkat çeken Afrodit Exclusive, Amplified, ünlü İtalyan takı, saat ve parfüm markası Bvlgari, Calvin Klein, Casio, Chanel, kozmetik sektöründe ilk botoks etkili anti-aging ürünüyle fark yaratan Cosmo Laboratories, Davidoff, deriyi ve modayı sevenlerin vazgeçilmezi Derimod, D&G, Dr. Adam, doğal makyaj malzemeleri markası Ecotools, Fila, French Connection, Gizia, Guess, I.D Bare Minerals, Killah, Aşk-ı Memnu dizisinde göz dolduran takılarıyla dikkat çeken Kısmet, Lacoste, La Scarpa, Les Deux Amies, Levi's, Limage, Lolita Lempicka, köklü ayakkabı, çanta ve deri markası Matraş, Mavi, Max Factor, Miss Sixty, Momentus, Moschino, Nail Trick, Nautica, NG Style, Nivea, Quicksilver, Roman, Salvatore Ferregamo ve Versace Jeans Couture.

Fabrika Photography'de yapılan çekimlerde Tuba Ünsal, fotoğrafçı Mehmet Erzincan'a poz verdi. Prodüksiyonunu Erem Kargül'ün üstlendiği çekimlerin moda editörlüğünü ise Mert Aslan yaptı. Tuba Ünsal'ın saçları Ali Yılancı, makyajı ise Gülüm E. imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu da Begüm Yetiş tarafından çekildi.

Bahar aylarında da markafoni'nin stil sahibi ünlülerle yaptığı kampanyalar sürpriz isimlerle devam edecek. Sevdiğiniz bir ünlünün üzerinde gördüğünüz en son moda kıyafete %90'a varan indirimlerle sahip olmak için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuba Ünsal www.markafoni.com’da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement