Tübad Atrenör Gelişim Semineri Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tübad Atrenör Gelişim Semineri Sona Erdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tübad Atrenör Gelişim Semineri Sona Erdi

İstanbul-dha(fotoğraflı) türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜBAD) birlikte organize ettiği "Antrenör Gelişim Semineri" sona erdi.

İstanbul-dha(fotoğraflı)

türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜBAD) birlikte organize ettiği "Antrenör Gelişim Semineri" sona erdi.

Türkiye'nin dört bir yanından yoğun bir katılımın olduğu seminerin ikinci gününde Hakan Yavuz "Takım Kurma ve Savunma Prensipleri" Cem Çağal "Altyapı Fundemantal Prensipleri ve Uygulaması" konulu konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Seminere katkılarından dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu Üyesi Mehmet Küçük, Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun ve Başkan Vekili Seyfi Savaş'a plaket takdim edildi.

Seminerin sonunda katılımcı antrenörlere seminere katılım sertifikaları verildi.

Kaynak: DHA

Advertisement