Tübad'dan Tbf Başkanı Harun Erdenay'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tübad'dan Tbf Başkanı Harun Erdenay'a Ziyaret

Tübad\'dan Tbf Başkanı Harun Erdenay\'a Ziyaret

İstanbul-dha(fotoğraflı) tübad Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yeni başkanı Harun Erdenay'ı makamında ziyaret etti.

07.04.2015 16:14

İstanbul-dha(fotoğraflı)

tübad Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yeni başkanı Harun Erdenay'ı makamında ziyaret etti.

Turgay Demirel'in istifasının ardından Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı olan Harun Erdenay, TÜBAD Başkanı Mehmet Baturalp, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akdağ, Genel Koordinatör Bülend Karpat'ı makamında kabul etti.

Yaklaşık bir saat süren toplantı sıcak ve samimi duyguların paylaşıldığı, aynı zamanda Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜBAD) istek ve önerilerinin gündeme gelmesiyle büyük değer kazandı.

Federasyon başkanı Harun Erdenay, TÜBAD ile yapacağı çalışmalara hız vereceğini, antrenörler derneğinin basketbolun gelişmesinde önemli bir yeri olduğunun altını çizdi.

TÜBAD tarafından daha önce yapılması istenen önerilerin en kısa zamanda yönetim kurulunda gündeme alınacağı sözü veren Başkan Harun Erdenay, TÜBAD'a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tübad'dan Tbf Başkanı Harun Erdenay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement