TÜKSİAD, Sanayici ile Tedarikciyi Buluşturacak - Son Dakika
Güncel

TÜKSİAD, Sanayici ile Tedarikciyi Buluşturacak

TÜKSİAD, Sanayici ile Tedarikciyi Buluşturacak

Gültekin Şenel, GEPOSB Başkanı Osman Erkan'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, sanayici ve tedarikciyi buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

06.02.2013 11:55

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı (TÜKSİAD) Gültekin Şenel, GEPOSB Başkanı Osman Erkan'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, sanayici ve tedarikciyi buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda göreve gelen TÜKSİAD yönetimi, üyeler arasında ticareti geliştirmek, sanayici ve tedarikçi buluşmasını sağlamak için kolları sıvadı.

Bir taraftan gelecekle ilgili eylem planı hazırlayan TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel ve yönetim kurulu üyeleri diğer taraftan da üyeler arasında ticari işbirliğini sağlamak için somut adımlar atmaya başladı.

İLK ZİYARET GEPOSB'A

Her ay bir OSB'de tedarikçi ile sanayici buluşturmayı hedefleyen TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini, aynı zamanda derneğin üyesi olan Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) Başkanı Osman Erkan'a gerçekleştirdi.

Başkan Gültekin Şenel ile birlikte Genel Sekreter Nurettin Aslantürk , yönetim kurulu Üyeleri Telat Coşkun, İlyaz Özdemir, Mehmet Toka, Ercan Aslan, Turan Demir, Volkan Tarım, Ümit Terzi, Saim Çoban ve Turan Demir'in de hazır bulunduğu ziyarette GEPOSB Başkanı Osman Erkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oldukça samimi ve sıcak bir havada gerçekleşen görüşmede TÜKSİAD yönetimi ile tek tek tanışan ve görüş önerilerini dinleyen GEPOSB Başkanı Erkan, Başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

ERKAN TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Güç ve işbirliğinin önemine dikkat çeken Erkan, bölgedeki sanayicilerle tedarikçilerin buluşması için gereken kolaylıkları göstermeye hazır olduklarını söyledi. Yaklaşık 3 saate yakın süren görüşmeden oldukça memnun kalan GEPOSB Başkanı Osman Erkan'ın zaman zaman hayıtının kesitlerinden örnek verip ve bilgi birikim ve tecrübelerini paylaşması ve tavsiyelerde bulunması TÜKSİAD heyetini de oldukça memnun etti.

ŞENEL HEDEFLERİNİ ANLATTI

Derneğin amaçları ve yapmak istediği çalışmalar hakkında GEPOSB Başkanı Osman Erkan'a detaylı bilgi veren TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, birinci önceliklerinin TÜKSİAD çatısı altında bütün üyelerin birlikte iş birliği ve ticaret yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

İstanbul'da şubelerinin bulunduğunu, Adapazarı, Trabzon ve Ankara'daki temsilcikleri şubeye dönüştürmek için çalıştıklarını ifade eden Şenel, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Konseyi'nde de aktif olmak istediklerini, KEİ'de gözlemci dernek olmak için çalışma yaptıklarını ve uluslararası bir dernek olmayı hedeflediklerini kaydetti.

DERNEĞE BAKIŞ AÇISI DEĞİŞMELİ

Bunların derneğin kurumsallaşması için mutfak bölümü olduğunu ifade eden Gültekin Şenel, "Üyelerimizin derneği bakış açısını değiştirmek istiyoruz. Bunun en önemli ayağı da üyeler arasında ticareti geliştirmek ve sanayici ile tedarikçiyi buluşturmak. Şirketlerin kurumsallaşması ve uzun ömürlü olmaları için eğitimlere önem vereceğiz. Eğitim planlarımızı yaptık. Hedeflerimizi belirledik. Yol haritamızı oluşturduk." dedi

TEDARİKÇİ İLE SANAYİ ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ

Tedarikçi ile sanayi arasında köprü vazifesi görmek istediklerini söyleyen Şenel şunları söyledi: "Tedarikçilerle sanayicilerin satın almacılarını her ay farklı bir OSB'de kokteyl ile buluşturup sunum yapmak istiyoruz. Üyelerimizde birlikte komplike bir şirketiz. Her ay bir OSB'de bir sunum gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sizlerin de desteğini istiyor, bilgi birikiminden faydalanmak istiyoruz. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜKSİAD, Sanayici ile Tedarikciyi Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement