Tüm Yozgat bu olayla çalkalanıyor! İşte şehirde kaydedilen esrarengiz görüntü - Son Dakika
Güncel

Tüm Yozgat bu olayla çalkalanıyor! İşte şehirde kaydedilen esrarengiz görüntü

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler büyük yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tanımlanamayan ve şeffaf bir cismin yolda ilerlediği anlar yer alıyor.

14.11.2021 09:55  Güncelleme: 08:47

TikTok üzerinden paylaşılan video, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Cacan.avci66 isimli kullanıcı, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde çekildiği belirtilen görüntüyü kendi hesabından paylaştı. Görüntüler kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı.

TANIMLANAMAYAN CİSİM

Söz konusu görüntülerde bir yol, prefabrik bir ev ve araç yer alıyor. Ancak görüntülerde dikkat çeken nokta bunlar değil. Videoda yol kenarında ilerleyen ve zaman zaman görünüp zaman zaman kaybolan bir cisim belli oluyor.

KARŞIDAN GELENE DİKKAT

Videoda dikkat çeken bir diğer detay ise karşıdan gelen kişi. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden adamın, karşısından gelen cismi de görmediği açıkça belli oluyor. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada ve Yozgat'ta en çok konuşulanlar arasına girdi.

Tüm Yozgat bu olayla çalkalanıyor! İşte şehirde kaydedilen esrarengiz görüntü

Son Dakika Güncel Tüm Yozgat bu olayla çalkalanıyor! İşte şehirde kaydedilen esrarengiz görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Damla Üstün: Karnı acıkmış Desti kebabı yesin dolanmaz 45 16 Yanıtla
  • himmet kepez: Azrail yolda da gezer şaşılacak bir şey yok?? 24 10 Yanıtla
  • Orhan Arslan: İyi damla sana gelirse Desti kebabı ikram edersin 8 3 Yanıtla
  • mert çelik: eger bırı yalandan sahte goruntu yaptıysa idam edilsin halkı enayi yerine koymalarına hakları yok 0 0 Yanıtla
  • b b: Duvarın diğer tarafında çamlık olan yerde ne var,mezarlık mı orası.? 0 0 Yanıtla
  • burak orkun: o cisim çekirdeğin çekim gücü ve diğer ışın ve güneş ışınlarının etkisi sonucu oluşmuş şeffaf bi renktir gölgedir yakından bakıldığında görünmeyip ancak uzaktan görülme ihtimali vardır şehrin coğrafi konumu ve diğer biyolojik etkenlerin ortaya koyduğu bi olaydır herkese tavsiyemdir : bol bol coğrafya, bilim, biyoliji, anatomi konularını anlatan kitapları boş zamanlarınızda okuyun çünkü okuduğunuz zaman kitapların bi kağıt parçası olmayıp altın değerinde olduğunu anlıyacaksınız....d. 0 0 Yanıtla

Advertisement