TÜMSİAD, Vekil Yıldız'la Fikir Alışverişinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD, Vekil Yıldız'la Fikir Alışverişinde Bulundu

TÜMSİAD, Vekil Yıldız\'la Fikir Alışverişinde Bulundu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi, milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile kent ekonomisini görüştü.

13.12.2015 13:36

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Eski Belediye Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyet; Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade "Sayın vekilimiz ve beraberindeki heyetin derneğimize yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ve sayın vekilimiz İbrahim Halil Yıldız'a görevinde başarılar dilerim. Memleketimize hep beraber sahip çıkmamız gereklidir ve geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkarıp şehrimizi bilen tanıyan ve kanayan yaralarına yerinde ve zamanında neşter vurabilecek yöneticilerin olması gerektiği kanısındayız. Tarım şehri olan Şanlıurfa'mızı tarımda marka şehir yapma gayreti içerisinde olmamız gerekiyor. Bu şehir bizim şehrimiz ve bu şehre bizlerin sahip çıkması lazım, bürokraside şehrimizi temsil edecek, şehrimizin önündeki engelleri kaldırabilecek ufku geniş insanları görmek bizleri de mutlu edecektir" dedi.

Ziyaretleri sırasında misafirperverliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip, şube başkanı ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi, güncel konular ve Şanlıurfa sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinin kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sade, derneğin ilin ekonomik ve sosyal sorunlarına yönelik çözüm bulma konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel TÜMSİAD, Vekil Yıldız'la Fikir Alışverişinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement