'Tuna Boyu' Halkalı Sahnesi'nde İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

'Tuna Boyu' Halkalı Sahnesi'nde İzleyiciyle Buluştu

\'Tuna Boyu\' Halkalı Sahnesi\'nde İzleyiciyle Buluştu

Mahmut Tahsin'in yazıp yönettiği 'Tuna Boyu' adlı tiyatro oyunu, Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde izleyiciyle buluştu.
İnsanın hayatının her alanında evrensel ahlak ve empatiyle sosyal hayatını devam ettirme...

04.12.2013 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Tahsin'in yazıp yönettiği 'Tuna Boyu' adlı tiyatro oyunu, Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde izleyiciyle buluştu.

İnsanın hayatının her alanında evrensel ahlak ve empatiyle sosyal hayatını devam ettirme çabasında olması gerektiğini vurgulayan 2 perdelik oyuna Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. Komedi ve dramın iç içe olduğu ve yaşamın içinden kesitlerle kah güldürüp, kah ağlatan oyun boyunca Emrah Koç, Cihan Damla, Mine Ünlübay, Alican Özeren, Sezai Demirci, Betül Ayyıldız, Burhan Gençkol, Yeliz Ateş oyunculuklarıyla göz doldurdu.

Gülerken ağlayıp, ağlarken güldüren oyun, 30 yıl önce yurt dışına öğretmenlik vazifesi için giden Ali Hoca'nın hayatını ve bir öğretmenin mesleği adına nelerden vazgeçebileceğini anlatıyor. İlk kez 9 yıl önce Çemberlitaş Fırat Kültür Merkezi'nde sahneye konulan oyun, yurt içi ve yurtdışında da izleyiciyle buluşmaya devam ederken, gerçek bir yaşam hikayesinden alıntı olması ve samimi konusuyla izleyiciden yoğun ilgi görüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Tuna Boyu' Halkalı Sahnesi'nde İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement