Türgök, İzmirlileri Konsere Davet Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türgök, İzmirlileri Konsere Davet Ediyor

07.04.2018 09:37

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), 9 Nisan'da Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) yararına sahneye çıkıyor.

Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı'na destek vermek için 9 Nisan 2018 Pazartesi günü 20.30 da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacak olan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmirlileri güzel bir gece yaşatacak.

PİYANODA GÜLSİN ONAY

Piyanoda Gülsin Onay'ın solist olarak yer alacağı konsere Tüm İzmir halkını davet eden TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan, "İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile yaptığımız işbirliği neticesinde TÜRGÖK yararına bir konser düzenlemeyi kararlaştırdık. Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı olarak daha fazla farkındalık yaratılması ve yapacağımız projelerin daha fazla duyurulması için bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Proje kapsamında bizimle birlikte olan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm İzmir halkını konserimize bekliyoruz. 9 Nisan Pazartesi günü 20.30'da başlayacak konserin davetiyeleri TÜRGÖK'ten temin edilebilir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türgök, İzmirlileri Konsere Davet Ediyor - Son Dakika


Advertisement