Turgutlu'da Su Kuyusunda Ölü Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Turgutlu'da Su Kuyusunda Ölü Bulundu

Turgutlu\'da Su Kuyusunda Ölü Bulundu
30.09.2025 00:20

Suriye uyruklu Eymen Cuma, 3 gün kaybolduktan sonra su kuyusunda ölü bulundu.

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan Suriye uyruklu Eymen Cuma (26), motosikletiyle düştüğü 30 metrelik su kuyusunda ölü bulundu.

Olay, 26 Eylül Cumartesi günü Acıbadem mevkisinde meydana geldi. Hurdacılık yaptığı öğrenilen Suriye uyruklu Eymen Cuma, sabah saatlerinde hurda toplamak için evinden çıktı. Bir daha eve dönmeyen Cuma'yı yakınları aramaya başladı. 3 gün boyunca arama çalışmaları sürdürülen Eymen Cuma, bir su kuyusunda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışmada Eymen Cuma, 30 metrelik düştüğü su kuyusundan halat yardımıyla çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Cuma'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca, Cuma Eymen'in motosikletiyle kuyuya düştüğü tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Su Kuyusunda Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement