Türk Chopper'lardan Edirne Çıkartması - Son Dakika
Güncel

Türk Chopper'lardan Edirne Çıkartması

Türk Chopper\'lardan Edirne Çıkartması

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi 30 kişi, son model motosikletleriyle geldikleri Edirne'de ilgi odağı oldu.

24.03.2013 16:29

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi 30 kişi, son model motosikletleriyle geldikleri Edirne'de ilgi odağı oldu. Kulüp üyelerinin motosikletlerini meraklılar hayranlıkla inceledi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü, motosiklet kullanımındaki disiplinli hareketleriyle tanınan ve motosikletlerini en üst düzeyde can güvenliğini sağlayarak gerekli tüm ekipmanları kullanan Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyelerini, motosikletlerde kask ve diğer güvenlik ekipmanlarını kullanmada örnek göstermek için Edirne'ye davet etti. Son model motosikletleriyle kentin en işlek yeri olan Saraçlar Caddesi'ne gelen 30 kişilik grup, herkesin ilgi odağı oldu.

Çevredekiler, park halindeki motosikletleri incelerken, motosikletli grup ise ilk önce Atatürk Anıtı'na gelerek saygı duruşunda bulundu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Alpay Erdem de kulüp üyelerini yalnız bırakmadı.

Son yıllarda motosiklet kullanımının çok arttığını belirten Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Alpay Erdem, "Kullanım arttı. Güvenli kullanımı özendirmek için bizim de çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Edirne'ye bu amaçla kurulmuş olan dernek üyeleri geldi. Motosikletin güvenlik kullanımı için motosiklet sürücülerini uyarıcı çalışmalarımız ve denetimlerimiz devam edecek. Motosiklette arabaların aksine, kaporta vücut. Vücudu korumak gerekiyor. Korunmazsa küçük kazalarda dahi ciddi yaralanmalar oluyor. Onun için mutlaka motosiklet kullanırken kaskın yanı sıra diğer koruma kıyafetlerini de giyilmesi gerekiyor" dedi.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Trakya Koordinatörü ve Tekirdağ Grubu Kaptanı Talat Sünnetçioğlu da "Motosiklet kullanırken gereken bütün güvenlik önlemini alırız. Kask, eldiven, uzun çizme ve darbelerden koruyan özel kıyafet giyiyoruz. Trafik kurallarına ve hız limitlerine de uyuyoruz" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Chopper'lardan Edirne Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement