Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nın 3'üncüsü Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nın 3'üncüsü Yapıldı

Türk Hava Yolları Golf Turnuvası\'nın 3\'üncüsü Yapıldı

Faruk Zabcı - Londra / DHA Türk Hava Yolları ve Trinity Medya Grubu, Warwickshire'da bu sene Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nın 3'üncüsünü düzenledi.

14.09.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faruk Zabcı - Londra/ DHA

Türk Hava Yolları ve Trinity Medya Grubu, Warwickshire'da bu sene Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nın 3'üncüsünü düzenledi.

Turnuvaya katılan eski İngiliz Milli futbolcu Ron Atkinson, ikinci kez katıldığı turnuvaya renkli kişiliği ile neşe kattı ve turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nda birinci gelen çift Tom Tuite ve Ed Jones'a ödüllerini, Selim Öztürk ile Birmingham Post Gazetesi Direktörü Craig Cooksley takdim ettiler. Cooksley de Türk Hava Yolları'na, golf turnuvasına sponsor oldukları için teşekkür etti.

Birmingham Türk Hava Yolları Müdürü Selim Öztürk, bu sene 3'üncüsü düzenlenen yarışmanın artık gelenekselleştiğini, İngiltere'nin ikinci büyük şehrinden şu anda haftada 12 olan seferlerin, gelecek yıldan itibaren günde 2'ye çıkartılmasını hedeflediklerini belirterek, Birmingham hattının 2008 Aralık ayında başladığında haftada 5 seferi bulunduğunu, bugün yılda 150 bin yolcu ve 12 seferle büyük yol katettiğini kaydetti.

Öztürk, "Sponsorluğunu yaptığımız golf turnuvalarının adımızı duyurmada faydası büyük. Trinity Mirror Grubu, 6 gazeteden oluşuyor. Onların her yıl kasım ayında düzenlediği "Business Awards" (İş Ödüllerine) de 3 yıldır sponsor oluyoruz. Golf, İngiltere'de en büyük firma temsilcilerini biraraya getiren en önemli sporlardan biri. Bunu devam ettirmek, artırmak Türk Hava Yolları için önem taşıyor. Bölgede büyük bir potansiyel var. Adımızı duyurduğumuz gibi iş, finans çevrelerinden yolcu sayımızı da artırıyoruz. Bu bölgede ayrıca binden fazla ilk ve orta öğretim okulunun spor karşılaşmalarına da sponsoruz. Engelli çocuklar için okullar da buna dahil. Bölgenin önemli spor, kültürel aktivitelerine sponsor oluyoruz. Business class yolcu sayımız da hergeçen gün daha artıyor" şeklinde konuştu.

Turnuvaya ikinci kez katılan İngiliz futbolunun tanınmış isimlerinden, "Big Ron"(Büyük Ron) lakaplı, eski milli oyuncu ve menajer Ron Atkinson, Türkiye'yi yakından tanıdığını, Türk futbolunu yakından izlediğini ifade etti. Ron Atkinson ayrıca, Antalya'nın Belek beldesinde en iyi golf sahalarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Hava Yolları Golf Turnuvası'nın 3'üncüsü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement