Türk İşadamı İngiliz Üniversitesinde - Son Dakika
Güncel

Türk İşadamı İngiliz Üniversitesinde

Türk İşadamı İngiliz Üniversitesinde

Hüseyin Özer, İngiliz Üniversitesine Öğretim Görevlisi Oldu

23.02.2011 04:30

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Sofra ve Özer restoranlarının sahibi Türk işadamı Hüseyin Özer, Middlesex Üniversitesi'nde, restorancılık sektörü ile ilgili bilgi ve deneyimlerini anlatacağı kısa süreli sertifika programında eğitmen olarak görev yapacak.

Covent Garden'daki Sofra Restoran'da düzenlenen basın toplantısına Hüseyin Özer'in yanı sıra Londra Turizm Müsteşarı Tolga Tüylüoğlu, Konsolos Muavini Barış Elmener, Dr. Hasan Turunç ve Middlesex Üniversitesi İş ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Alex Mortimer hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Middlesex Üniversitesi İş ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Alex Mortimer, üniversitenin İş Tabanlı Öğrenme Enstitüsü ile Sofra Restoranları işbirliğinde gerçekleşecek olan kişisel eğitim ve gelişim programında, Hüseyin Özer'in, pratik ve teorik olarak yiyecek içecek sağlanması ve restorancılık sektöründe başarılı olmanın yöntemleri gibi konularda eğitim vereceğini söyledi.

Mortimer, "Üniversiteyi Çalışma Alanına Taşıma" projesi kapsamında düşünülen eğitim için, bu konudaki başarıları nedeni ile Hüseyin Özer'i seçtiğini ifade etti.

ÖZER: "BAŞIMA GELEN EN İYİ ŞEY"

Türk işadamı Hüseyin Özer de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, geleceğin işadamlarının yetişeceği kursun fiyatının 989 sterlin olarak belirlendiğini söyledi.

Middlesex Üniversitesi tarafından kendisine getirilen bu teklifin, "Bugüne kadar başına gelen en iyi şey" olduğunu vurgulan Özer, işini yaparken Doğu ve Batı'ya ait iki kültürü bir araya getirmekten hoşlandığını ve özellikle de Türk tatlarını en iyi şekilde İngiltere'de tanıtmayı amaçladığının altını çizdi.

28 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Hüseyin Özer'in kendi bilgi ve tecrübelerini de aktaracağı sertifikalı eğitim programının 28 Şubat tarihinde başlayacağı belirtiliyor. Eğitim programı sırasında Özer'e, Dr. Hasan Turunç, Dr. Mehmet Ali Dikerdem, Dr. Kathy Doncaster, Doğuş Şimşek, Alex Mortime ve Dushy Chetty'nin de bulunduğu akademisyenlerin de destek vereceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk İşadamı İngiliz Üniversitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement