Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 81. Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 81. Yıl Dönümü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer bir ülkenin kadınları bir davaya sahip çıkmışsa o davanın sırtı yere gelmez" ifadesini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer bir ülkenin kadınları bir davaya sahip çıkmışsa o davanın sırtı yere gelmez" ifadesini kullandı.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından 5 Aralık Kadın Hakları Günü ve Türk Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ne gelişinde eşiyle birlikte vatandaşları selamlarken çekilen fotoğrafı da Instagram hesabından paylaşan Davutoğlu mesajında, "Eğer bir ülkenin kadınları bir davaya sahip çıkmışsa o davanın sırtı yere gelmez" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA