Türk Polis Teşkilatına Elazığ'dan Taze Kan - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatına Elazığ'dan Taze Kan

Türk Polis Teşkilatına Elazığ\'dan Taze Kan

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan (PMYO) bu yıl 195 öğrenci mezun olarak mesleklerine ilk adımı attı.

07.06.2011 15:21

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan (PMYO) bu yıl 195 öğrenci mezun olarak mesleklerine ilk adımı attı.

Zülfü Ağar PMYO Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Halis Zafer Koç, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ile davetliler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Zülfü Ağar PMYO Müdür Vekili Mustafa Soysal, 9'uncu dönemin 195 öğrencisi dahil bugüne kadar 7 bin 813 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, "Bugün sizleri teşkilatımız saflarına uğrulamanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Sizlere görevlerinizde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Dönem birincisi Ümit Can Karakurt, yaş kütüğüne plaket çaktıktan sonra mezunlar adına yaptığı konuşmada, aslında 4 Temmuz'da yapılması gereken mezuniyet törenlerinin 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler nedeniyle erkene alındığına dikkat çekerek, "Temel amacımız öncelikle iyi bir insan, daha sonra da iyi bir polis olarak hiçbir ayırım gözetmeksizin, ülkemiz vatandaşlarına hizmet etmektir. Ayırım yapmaksızın bu ülkedeki her bir ferdin huzurunun ve emniyetinin teminatı olacağız" dedi.

Dereceye giren mezunlara plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından, polis marşı ve andının okunması ile devam eden tören, mezunların protokolü selamladıkları resmi geçitle sona erdi. Tören sonrası bahçeye çıkan mezunlar şapkalarını sevinçle havaya atarak, mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bu sırada bir öğrencinin babası fenalık geçirdi. Oğlunun mezuniyetinde aşırı heyecanlanan babaya, ilk müdahaleyi okulda görevli bir hemşire yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatına Elazığ'dan Taze Kan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement