Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

10.04.2018 18:22

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale'nin Biga ve Gelibolu ilçelerinde tören düzenlendi.

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale'nin Biga ve Gelibolu ilçelerinde tören düzenlendi.

Biga'daki törende, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tekin, burada konuşma yaptı.

Tekin, teşkilatın kuruluşunun 173. yılının kutlandığını belirterek, "İnsanların en zor anında ilk akla gelen 155'i aramaktır. En zor anınızda biz yanınızdayız. Bunun sorumluluğunun farkındayız. Bu bilinçle elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

Törenin ardından Tekin ve beraberindeki polisler toplu fotoğraf çektirip Kaymakam Mustafa Can'ı makamında ziyaret etti.

Gelibolu

Gelibolu'daki törende İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç İskele Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Genç burada yaptığı konuşmada, polis teşkilatı olarak 173. yılını kutlamanın gurur ve kıvancını yaşadıklarını belirterek bu sevince ortak olan herkese teşekkürlerini sundu.

Törene Jandarma Komutanı Cem Gökdemir, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve emniyet mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement