Turkcell, Mediacat Felis Ödülleri'nde Büyük Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Turkcell, Mediacat Felis Ödülleri'nde Büyük Ödül Aldı

Turkcell, Mediacat Felis Ödülleri\'nde Büyük Ödül Aldı

Turkcell, bu yıl yedincisi düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nde, "Hayat Paylaşınca Güzel" kampanyası ile büyük ödüle layık görüldü.

24.09.2012 14:35

Turkcell, bu yıl yedincisi düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri'nde, "Hayat Paylaşınca Güzel" kampanyası ile büyük ödüle layık görüldü.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Turkcell, en iyi medya fikirlerini ve stratejilerini ödüllendirmeyi amaçlayan organizasyonda büyük ödül de dahil toplam 10 kategoride 12 ödülün sahibi oldu.

Turkcell'e büyük ödül getiren proje ise 2011 Kasım'da lanse edilen "Hayat Paylaşınca Güzel" kampanyası oldu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Turkcell, bugün Türkiye'nin en güçlü markalarından biri. Teknoloji ve iletişimde olduğu kadar pazarlama konusunda da öncü çalışmalarla adımızdan söz ettiriyoruz. Bize büyük ödülü getiren yeni marka söylemimiz 'Hayat Paylaşınca Güzel'i son derece yaratıcı reklam ve kampanyalarla duyurduk. Bu söylem sayesinde 34.7 milyon müşterimizle kurduğumuz bağı güçlendirdik. Toplamda aldığımız 12 ödül de gösteriyor ki, ajanslarımızla güzel bir sinerji içinde çalışıyor, samimi ve gerçek bir iletişimle müşterilerimizin bize duyduğu güveni perçinliyor ve otoritelerce de takdir edilen başarılara imza atıyoruz. Mutlu ve gururluyuz."

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell Kasım 2011'de lanse ettiği yeni söylemini her kesimden müşteriye hissettirecek sürdürülebilir bir iletişim planladı. Lansman tarihinde başlayıp 20 gün süren Billboard-MMS kampanyası dahilinde 22 milyon MMS'le sevgi sözcükleri paylaşıldı.

Bir ay boyunca 07.00/07.30-10.30/11.00 saatleri arası, Şehir Hatları Vapurları'nda herkese bedava gazete dağıtıldı. Gazete sayıları, vapurların sefer sayıları ve vapurların kapasitelerine ortalama olarak yolcuların yaklaşık yüzde 60'ına ulaşıldı. Fırınlarda "Askıda Ekmek" uygulamasına imza atıldı. Kampanya lansmanı sırasında sosyal medya etkin bir şekilde kullanıldı.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell, Mediacat Felis Ödülleri'nde Büyük Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement