Türkiye'de Bayrak Devri - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Bayrak Devri

Türkiye\'de Bayrak Devri

Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atanan Serpil Timuray, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığını Gökhan Öğüt'e devretti

10.10.2013 15:02

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Serpil Timuray'ın 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atanmasının ardından Timuray, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığını Gökhan Öğüt'e devretti.

Öğüt ve Timuray'ın ev sahipliğinde Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcılarının da katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, 2009 yılından bu yana yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilerek, Öğüt ve ekibinin yeni dönem stratejileri hakkında detaylar paylaşıldı.

Timuray, göreve geldiği günden bu yana toplam mobil gelirleri 2 katına çıkardıklarını dile getirerek, müşteri memnuniyetinin kendileri için bugüne kadar önemli odak noktası olduğunu söyledi.

Yeni göreviyle ilgili bilgi veren Timuray, Türkiye'nin de içinde bulunduğu gelişmekte olan pazarların bölge sorumluluğundan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, Türkiye'nin bundan sonraki süreçte de göz bebeği olacağını ifade etti.

Vodafone Türkiye'de 2011 yılı itibariyle Bireysel İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Öğüt ise, yeni görevinde Vodafone Türkiye olarak aynı hızda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Öğüt, yeni dönem vizyonu çerçevesinde yapacaklarına ilişkin ise şunları kaydetti:

"Bize göre Türkiye'nin digital dönüşümüne liderlik ediyoruz, bunu yapmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla odak segmentlerde de digital dönüşümü destekleyeceğiz. Bireysel digital segmentleri büyüteceğiz, kurumlara digital dünyanın kapısını açacağız. Teknoloji ve altyapımızda, insan kaynaklarımızda, sosyal iş modellerimizde yatırımlarımıza devam edeceğiz.".

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Timuray ve Öğüt, yeni dönemde yine hep birlikte çalışacaklarının ve desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Timuray, bir soru üzerine, yeni görevinde Türkiye ve Londra'da ofislerinin olacağı bilgisini vererek, bölgenin büyüklüğü ve yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda vaktinin çoğunun uçakta geçeceğini söyledi.

4G ile ilgili bir soruya da Öğüt, 4G'nin Türkiye'de kullanılabilir hale gelmesi için öncelikle abonelerin ve operatörlerin buna hazır olması gerektiğini dile getirerek, bunun 4G'ye karşı oldukları anlamına gelmediğini söyledi.

Gökhan Öğüt

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ekim 2009'da başlayan Öğüt, 2011 yılı itibariyle Bireysel İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Öğüt, 2001-2008 yılları arasında Danone Grubu bünyesinde Türkiye ve Fransa genel merkez ofislerinde çeşitli yerel ve global görevlerini üstlendi, 2008-2009 arasında da Nutricia Medikal Beslenme Şirketi'nin Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 1995 ile 2000 yılları arasında ABD ve Türkiye'de  Procter & Gamble bünyesinde pazarlama kariyeri yaptı. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Gökhan Öğüt, 2003-2005 yıllarında Chicago'da Illinois Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'de Bayrak Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement