Türkiye Diyanet Vakfından Kızıltepe'de Kurban Eti Dağıtımı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Diyanet Vakfından Kızıltepe'de Kurban Eti Dağıtımı

Türkiye Diyanet Vakfı Kızıltepe Şubesince kurban eti dağıtıldı.

15.09.2016 15:51

Türkiye Diyanet Vakfı Kızıltepe Şubesince kurban eti dağıtıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Mardin'in Kızıltepe ilçesine gönderilen bin 148 kurban kesilerek, etleri aralarında terör mağduru ve Suriyelilerin de bulunduğu 9 bin aileye dağıtıldı.

Kızıltepe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Masum Taşçı, vakfın gönderdiği kurbanları kesip ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, "Ekipler tarafından ilçe merkeziyle belde ve köylerdeki fakir, dul, yetim, engelliyle terör mağduru ve Suriye'den gelen muhtaç ailelere ulaştırıldı. Kuran kursları, medreseler, Mardin-Suriye Platformu, dernekler ve öğrenci yurtlarına dağıtıldı." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Diyanet Vakfından Kızıltepe'de Kurban Eti Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement