Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan İzmir Expo'ya Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan İzmir Expo'ya Tam Destek

Türkiye Gençlik Konfederasyonu\'ndan İzmir Expo\'ya Tam Destek

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, İzmir'de yapılan "Uluslararası Marka Kent."

25.05.2013 12:15

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, İzmir'de yapılan "Uluslararası Marka Kent: İzmir Çalıştayı"na katıldı. Cevahiroğlu, "Türkiye Gençlik Konfederasyonları yurt içi ve yurt dışındaki bütün teşkilatları ile İzmir EXPO için ne gerekiyorsa yapacaktır" dedi.

Uluslararası Marka Kent: İzmir Çalıştayı İzmir'de yapıldı. Organizasyon Türkiye Gençlik Konfederasyonu Hizmet Gönülleri Konfederasyonu, İzmir Üniversiteler Platformu, İzmir Ticaret Odası, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Şifa Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi Almanya'dan gelen Avrupa Türk sanayici ve İş adamları Derneği (ATİAD) ve Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında gerçekleşti.

Uluslararası Marka Kent: İzmir Çalıştayı'nda açılış konuşmasını Hizmet Gönüllüleri Genel Başkanı ve aynı zamanda Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Sayın Nezaket Emine Atasoy'un açılış konuşması ile başladı. Çalıştay'da İzmir Üniversiteler Platformu Başkanı ve aynı zamanda Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan,

ATİAD Avrupa Türk Sanayiciler ve İş Adamları derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Recep Keskin, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hayati Önen ve İzmir Üniversiteler Platformuna üye 9 üniversite Rektörleri, EXPO Genel Sekreteri ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu birer konuşma yaptı. Konuşmacılar İzmir EXPO sürecinin desteklediklerini açıklayarak, "İzmir'in bu tarihi süreci iyi değerlendirmesi gerektiğini ve biz her zaman temsil ettiğimiz kurumsal kişiliklerimizle İzmir Halkının ve Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan güzel İzmir'in yanındayız" dedi.

Çalıştay'a Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun konuşmaları damgasını vurdu. Cevahiroğlu, "İzmir bu EXPO sürecini en iyi şekilde yürütecek ve inanıyorum ki İzmir EXPO'yu kazanacaktı. Türkiye Gençlik Konfederasyonları yurt içi ve yurt dışındaki bütün teşkilatları ile İzmir EXPO için ne gerekiyorsa yapacaktır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan İzmir Expo'ya Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement