Türkiye'in Moskova Büyükelçisi Diriöz'den Rusya'nın Güneyine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye'in Moskova Büyükelçisi Diriöz'den Rusya'nın Güneyine Ziyaret

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Rusya'nın Rostov ve Krasnodar şehirlerini ziyaret ederek, ikili ilişkileri ve ticaret konularını değerlendirdi.

06.02.2018 21:10

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Rusya'nın Rostov ve Krasnodar şehirlerini ziyaret ederek, ikili ilişkileri ve ticaret konularını değerlendirdi.

AA muhabirinin, Türkiye'nin Novorossiysk Başkonsolosu Yunus Emre Özigci'den edindiği bilgiye göre, Diriöz dün Rostov'a gerçekleştirdiği ziyarette, Bölge Valisi Vasili Golubev, Belediye Başkanı Vitaliy Kuşnarev, Rostov Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle bir araya geldi.

Görüşmelerde Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin ele alındığını belirten Özigci, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin yanı sıra yatırım imkanlarının da değerlendirildiğini söyledi.

Diriöz'ün bugün de Krasnodar'da Bölge Valisi Veniamin Kondratyev, Krasnodar Belediye Başkanı Belediye Başkanı Yevgeniy Pervışov ve Krasnodar Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle bir araya geldiğini anlatan Özigci, "Büyükelçimizin temaslarında Rus tarafı, Türk iş dünyasına gereken tüm desteği ve güvenli yatırım ortamını sağlayacaklarının güvencesini verdiler." dedi.

Özgici, Krasnodar'da bulunan Kuban Devlet Üniversitesi'nde de bir konferans veren Büyükelçi Diriöz'ün, burada öğrencilerle de sohbet ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'in Moskova Büyükelçisi Diriöz'den Rusya'nın Güneyine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement