Recep ve Esma Sert Çifti Kız Bebek Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Recep ve Esma Sert Çifti Kız Bebek Bekliyor

Akdeniz Üniversitesi'nde yüz nakli yapıldıktan sonra tedavi görürken tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, doğuma bir ay kala bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu açıkladı.

23.12.2015 09:13  Güncelleme: 09:49

Türkiye'de ilk kez çene nakli, 5.yüz nakli operasyonu ile sağlığına kavuşan Bursalı Recep Sert, bir yıl önce dünya evine girdiği eşi Esma Sert'ten kız bebek bekliyor. Recep Sert, 8 aylık hamile olan eşi Esma Sert'e, "Hayatımı değiştiren kadın" derken çiftin kızlarına Hira Emine ismini vereceği öğrenildi.

İnegöllü Sert çifti birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Sert çifti doğuma bir ay kala sır gibi sakladıkları bebeklerinin cinsiyetini açıkladılar.

"HAYATIMI DEĞİŞTİREN KADIN"

Recep Sert Facebook hesabı duvarına "Tam bir yıl oldu, hayatımı değiştiren kadın, seninle yaşayıp seninle yaşlanmak dileğiyle. Çok daha güzel yıllara yelken açalım balım, her zamankinden daha çok seviliyorsun" yazdı. Eşi Esma Sert ise, "Amin inşallah aşkım. Hiç pişman olmadım seninle evlendiğim için. Çünkü sen benim için doğru adamsın. Rabbim utandırmasın birlikte çocuklarımızla nice yıllara canım" cevabını verdi.



BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ VE İSMİ BELLİ OLDU!

Evliliklerinin birinci yılını kutlayan çiftin 8 aylık olduğu bildirilen bebekleri de yakın zaman içinde dünyaya gelecek. Çiftin bebeklerinin sır gibi sakladığı cinsiyeti de sosyal medya hesaplarında paylaşılanlara göre ortaya çıktı. Kız bebek bekledikleri öğrenilen çiftin bebeklerine Hira Emine ismini verecekleri iddia edildi.


Recep ve Esma Sert Çifti Kız Bebek Bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Recep ve Esma Sert Çifti Kız Bebek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hasan SELÇUK: Bebeği nasıl yaptın Acep Recep? 4 27 Yanıtla
  • simge: darisi bana?? 12 0 Yanıtla
  • Sıla can: Kız aglayacakmıs gibi konusuyordu bayagıda güzel ne diyelimki mutlu olsunlar 10 1 Yanıtla
  • ..: Müzik Ruhun Gıdasıdır,,diyerek,halkımıza bunu aşıladılar.Sigarız,alkolsüz,çekirdeksiz müzik zevk vermez,,deyip bizi göbek atmaya teşvik ettiler.Dizilerle,filimlerle,kliplerle bizim karekterimizi değiştirdiler,ahlakımızı yok ettiler.Rabia selamlarıyla karşılayıp,camileri gösterdiler.Sebze,meyve,makarnalarla uyuttular.Dünyanın oyuncağı yaptılar.Vatanım parçalanıyor,haberim yok.Ben ağlamayımda,kim ağlasın,kurban??? 6 2 Yanıtla
  • ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞUNA HARCAMAYALIM: Bizim millet müziksiz,televizyonsuz HİÇ birşey yapamaz hale gelmiş.Inanırmısınız,artık bir TURK bakkalı,restoran,fırın gibi yerlere gidip alışveriş yapmaya,birşeyler yemeye çekiniyorum.Arkadaş,heryerde çangur çungur müzik,televizyon.Bu neymiş böyle yaaaa?Hasta galiba bunlar!Dolmuşlarda,otobüslerde,çaybahçelerinde heryerde müzik,televizyon.Rahatsız etmek günahtır.Nerde islam ahlakı? 3 2 Yanıtla
  • İnci: Ne kadar acımasız bir yorum Allaha hergün yalvarman gerekecek bu duruma düşmemek için çünkü eden bulur, diyen çeker 1 0 Yanıtla

Advertisement