Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı

Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı

Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman, 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliği kapsamında anıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ettikleri belirtildi.

16.01.2024 19:12

TÜRKİYE Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı.

'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır. Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı. Vatan uğruna cansiparane savaşan ve bu uğurda şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı - Son Dakika


Advertisement