Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Ankara Barosu Üyeleri - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Ankara Barosu Üyeleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ankara Barosu üyeleri'nin yürümesi Oaly yerine karanfil bırakmaları Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran'ın konuşması Türkiye teröre karşı tek vücut Ankara Barosu üyeleri, terör saldırısında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu, olay yerine karanfiller bıraktı Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran ve beraberindekiler, Kızılay'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu ve olay yerine karanfiller bıraktı.

16.03.2016 15:01

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ankara Barosu üyeleri'nin yürümesi

Oaly yerine karanfil bırakmaları

Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran'ın konuşması Türkiye teröre karşı tek vücut

Ankara Barosu üyeleri, terör saldırısında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu, olay yerine karanfiller bıraktı

Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran ve beraberindekiler, Kızılay'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu ve olay yerine karanfiller bıraktı.

Canduran ve baro üyeleri, ilk olarak Kızılay'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde saygı duruşunda bulundu. Saldırı nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getiren Canduran, beraberindekilerle patlamanın meydana geldiği alana yürüdü.

Yakalarında siyah kurdeleler taşıyan Canduran ve beraberindekiler, olay yerine karanfiller bıraktı. Canduran, burada yaptığı konuşmada, "Birileri terörle yaşamaya alışacağız, diyor. Alışmayacağız. Hiç kimse alıştıramayacak bizi. Biz, terörün olmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Barış içinde, kardeşlikle yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Ankara Barosu Üyeleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Ankara Barosu Üyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement