Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı Almanya'da İki Hazırlık Maçı Yapacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı Almanya'da İki Hazırlık Maçı Yapacak

Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı Almanya\'da İki Hazırlık Maçı Yapacak

Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı, üç günlük kamp için Almanya'ya geldi.

19.06.2015 18:30

Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı, üç günlük kamp için Almanya'ya geldi.

23 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında Yunanistan'da düzenlenecek Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye U18 Genç Milli Takımı, 20 ve 21 Haziran tarihlerinde Bremen'de Almanya ile iki hazırlık maçı yapacak.

GELECEĞİN YILDIZLARI

Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Derin, geleceğin yıldızlarından oluşan bir takıma sahip olduklarını, amaçlarının Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir derece elde etmek olduğunu söyledi. Almanya'ya hazırlık maçı yapmaya geldiklerini dile getiren Derin, "Buraya gelmeden önce Bolu ve İstanbul'da kamp yaptık. Almanya'da iki hazırlık maçı yapacağız. Alman takımı son yıllarda iyi yerlere geldi. Yıldız takım seviyesinde Almanlarla yaptığımız 3 maçı kazanmıştık. Buraya kazanmaya değil, sadece sporcularımızın performansını görmeye geldik. Almanya'dan sonra başka Avrupa ülkelerine giderek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"ÇOK ÖZEL SPORCULAR"

Genç milli oyuncularla ilgili "Çok özel sporcular" ifadesini kullanan Derin, "Bu takımda forma giyen sporcular çok özel. Bu sporcular 4 yıl önce üç bin dolayında genç arasından seçildi. İleride NBA'da ve Avrupa'da forma giyecek, ses getirecek oyuncularımız var" diye konuştu. - Bremen

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye U18 Genç Milli Basketbol Takımı Almanya'da İki Hazırlık Maçı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement