Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan, Kula'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan, Kula'ya Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu\'ndan, Kula\'ya Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Kula'da ziyaretlerde bulundu.

22.05.2017 09:00  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret ettiler. Jeopark Kula Belediye spor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz'ında hazır bulunduğu ziyaret, Kula Belediyesi Kent Ormanı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Yeni sezonda Efeler Ligi'nde mücadele edecek Jeopark Kula Belediyespor'un voleybolda elde ettiği önemli başarılar ve yeni sezona hazırlık süreci hakkında sohbet edildi. Efeler Ligi'nin yeni temsilcisi Kula'da voleybolun geliştirilmesi ve var olan şartların daha da iyileştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. TVF Başkanı Üstündağ, 2017 – 2018 sezonunda efeleri ile ünlü Kula'nın Takımı Jeopark Kula Belediyespor'a Efeler Ligi'nde başarılar diledi. Ziyaretin ardından Başkan Tosun, TVF Başkanı Üstündağ ve beraberindekiler Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapımı hızla süren Kula Spor Kompleksi'nin inşaatını inceledi. İnşaat sürecinin durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Tosun, Federasyon Başkanı Üstündağ ve beraberindekiler, voleybol salanu olarak kullanılacak alanın kullanımı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Tosun;"Kula, Spor'un Her Alanında Gelişecek"

Türkiye Voleybol Federasyon'undan gelen yöneticileri ağırlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'da yapılan tüm spor branşlarına destek verdiklerini belirterek, "Voleybol Federasyonu Başkanımız Sayın Mehmet Akif Üstündağ ve ekibi ile birlikte Spor Toto'nun Kula'ya kazandırdığı yeni Spor Kompleksi inşaatının Voleybol Salonu olarak kullanılacak alanında incelemelerde bulunduk. Kulamıza bu dev eseri kazandıran değerli hemşerimiz, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bir kez daha bu vesile ile teşekkür ediyorum. Türkiye'nin tek Uluslararası Unesco Sertifikalı Kula Jeoparkı'nın adını sporla duyurmak için bir yola çıkmıştık. Voleybol takımımız başarılı bir sezonun ardından Kulalılara bir ilki yaşatarak Efeler Ligi'ne yükseldi. Voleybolda, futbolda, güreşte ve çeşitli branşlarda gençlerimizi, yavrularımızı geleceğe hazırlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı TVF Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu'ya, Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin'e ve TVF yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan, Kula'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement