Türsab'da Seçime Doğru - Son Dakika
Güncel

Türsab'da Seçime Doğru

Türsab\'da Seçime Doğru

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkan adayı ve Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Bursa'da Güney Marmara seyahat acenteleriyle bir araya geldi.

30.10.2013 15:15

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkan adayı ve Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Bursa'da Güney Marmara seyahat acenteleriyle bir araya geldi.

VAMTES'te yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan Emin Çakmak, "81 ili ve 50 ilçeyi ziyaret ettim. 23 bin kilometre kat etmek suretiyle bütün illerimizi gezdik. TÜRSAB'da mevcut yönetim verilen sözleri yerine getirmemiş. 2011'de Van'da yaşanan depremde başkanımız Van'a gitmiş, oradaki meslektaşlarımıza TÜRSAB turizm köyü yapacağı sözünü vermiş. Depremde zarar gören 30 meslektaşımız var. Hemen konteyner göndereceğiz, arkasından ev yapacağız denilmiş. O sözü bizim ve hazirunun önünde 2011 genel kurulunda da verdi, ama ne yazık ki bu söz yerine gelmedi. TÜRSAB son 15 yıldır fuarlarda 1.5 metrekarelik alanlarla tanıtılıyor. Dubai'ye giden arkadaşlarımız var, Berlin'e giden arkadaşlarımız da var; TÜRSAB'ın şanı 1.5 metrekarelik bir alandan ibaret" dedi.

Bursa'yı İstanbul ve Antalya destinasyonunda sonra Türkiye'nin üçüncü önemli destinasyonu haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Çakmak, "Bursa'da önümüzdeki yıllarda 5 milyon turist rakamlarını iyi bir tanıtımla hep birlikte telaffuz edeceğiz. Bursa'nın en önemli eksiklerinden bir tanesi tanıtım eksikliği, diğeri de ulaşım. Bursa'nın sahip olduğu öz kaynakların ve turistik ürünlerin güzel bir ürün haline getirilip pazarlanmasını hedefliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement