Tutuklanan Tuğgeneral Gündüz, Darbeden 2 Gün Önce Marmaris'e Gitmiş - Son Dakika
Güncel

Tutuklanan Tuğgeneral Gündüz, Darbeden 2 Gün Önce Marmaris'e Gitmiş

Tutuklanan Tuğgeneral Gündüz, Darbeden 2 Gün Önce Marmaris\'e Gitmiş

Konya'da darbe girişimin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz'ün, darbe girişiminden 2 gün önce Marmaris'e gittiği ortaya çıktı.

22.07.2016 15:59

Konya'da darbe girişimin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz'ün, darbe girişiminden 2 gün önce Marmaris'e gittiği ortaya çıktı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişiminin ardından operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında aralarında şu ana kadar Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz'ün de bulunduğu 37 rütbeli asker tutuklandı, 15'i de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma sırasında Tuğgeneral Gündüz'ün, darbe girişiminden 2 gün önce Marmaris'e gittiği ortaya çıktı. Darbecilerin Marmaris saldırısıyla bağlantısı olup olmadığı araştırılan Tuğgeneral Gündüz, darbe girişiminden 2 gün sonra Konya'da Hava Savunma Okulu yolunda yakalandı. İfadesinde ailesiyle tatil yaptığını belirten ve darbe girişimi suçlamalarını kabul etmediği belirtilen Gündüz'ün, Konya'ya gelirken ve gözaltına iken sık sık fenalaştığı öğrenildi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tutuklanan Tuğgeneral Gündüz, Darbeden 2 Gün Önce Marmaris'e Gitmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement