TÜYİD Yeni Yönetim Kadrosunu Açıkladı - Son Dakika
Güncel

TÜYİD Yeni Yönetim Kadrosunu Açıkladı

TÜYİD Yeni Yönetim Kadrosunu Açıkladı

TÜYİD'in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Orkun Kaya oldu

28.02.2013 16:30

Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin (TÜYİD) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Abdullah Orkun Kaya getirildi. Derneğin kurucu üyelerinden olan Kaya, aynı zamanda TTNET Genel Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Türkiye'de yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla kurulan Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına devam ediyor. Derneğin kurucu üyelerinden Abdullah Orkun Kaya, TÜYİD'in yeni döneminde Funda Güngör Akpınar'dan devraldığı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek.

Yeni yapılanmayla yoluna güçlenerek devam eden TÜYİD, 22 Şubat 2013'de gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonucu yeni dönem yönetim kurulunu açıkladı. Abdullah Orkun Kaya'nın başkanlık görevini yürüteceği yeni dönemde TÜYİD yönetim kurulunda Özge Bulut Maraşlı ve Bekir Yener Yıldırım; Başkan Yardımcısı, Müge Tuna; Sayman, Murat Eryürekli; Sekreter, Ali Uğur Saydam, Aziz Murat Uluğ, Cihat Takunyacı, Cüneyt Demirgüreş, Funda Güngör Akpınar, Mehmet Hurşit Zorlu, Mehmet Nane ve Nihat Narin üye olarak yer alacak.

Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek olan Abdullah Orkun Kaya, TTNET'in Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Çalışma hayatına Sermaye Piyasası Kurulu'nda başlayan Kaya, daha sonra Merrill Lynch'de sırasıyla uzman ve kıdemli uzman olarak çalıştı. 2008 yılında Türk Telekom'a geçen Kaya, burada 3 yıl süreyle Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı. 2011 yılında TTNET'de CFO görevine atanan Kaya, Kasım 2012'de ise TTNET'in Genel Müdürü oldu. Abdullah Orkun Kaya 4 yıldır aynı zamanda kurucularından olduğu Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin üyesi olarak görev alıyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜYİD Yeni Yönetim Kadrosunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement