TV2'de Altın Portakal Kuşağı Başlıyor: Güle Güle - Son Dakika
Güncel

TV2'de Altın Portakal Kuşağı Başlıyor: Güle Güle

TV2\'de Altın Portakal Kuşağı Başlıyor: Güle Güle

TV2'nin Altın Portakal Kuşağı, 4 Ekim Cuma günü başlıyor.

03.10.2013 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftasonu boyunca sinemaseverlere bir film şöleni yaşatacak olan kuşağın ilk filmi, Zeki Ökten'in uzun bir aranın ardından çektiği Güle Güle... 21:30'da ekrana gelecek olan film, 2000 yılında "En İyi Film" ve "En İyi Senaryo" dallarında Altın Portakal almıştı.

4 Ekim Cuma 21:30/ GÜLE GÜLE

Film, Bozcaada'da geçen bir aşk ve dostluk hikayesi anlatıyor...

Çocukluklarından beri bir arada yaşamış beş arkadaş vardır; dört erkek ve bir kadın. Onları hayata bağlayan tek şey belki de birbirleriyle olan ilişkileri, birbirlerine duydukları dostluk ve sevgidir. Zaten tek tek bakıldığında hepsi de mutsuz insanlardır. Terkedilmiş, ihanete uğramış, önemsenmeyen, küçük görülen... Hayatlarında sadece küçük mutluluklar vardır. Birlikte çıktıkları günlük yürüyüşler, ara sıra çocukların şehirden "yasak savarcasına" yaptığı ziyaretler, bir de Galip'in hayatı boyunca sadece bir kez gördüğü bir kadın olan Kübalı Rosa'ya duyduğu aşk. Rosa ile Galip yıllardır mektuplaşmaktadırlar, ancak parasızlık yüzünden birbirlerini görme umutları hiç olmamıştır. İşin kötüsü günün birinde Galip hastalanır. Kanser olduğunu öğrenen arkadaşları da onu hiç değilse ölmeden önce bir kez mutlu edebilmek için banka soyup elde edecekleri parayla Küba'ya göndermeyi planlarlar.

Yönetmen: Zeki Ökten

Oyuncular: Eşref Kolçak, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Yıldız Kenter, Şükran Güngör, Ayşegül Aldinç, Haluk Bilginer, Ece Uslu, Serra Yılmaz

Senaryo: Fatih Altınöz

Yapım Yılı: 2000

Süresi: 105 dk.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TV2'de Altın Portakal Kuşağı Başlıyor: Güle Güle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement