Üçüncü Dalgada Herkes Serbest - Son Dakika
Güncel

Üçüncü Dalgada Herkes Serbest

Üçüncü Dalgada Herkes Serbest

Futbolda şike soruşturmasında adliyeye sevk edilen 4 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

30.07.2011 16:18  Güncelleme: 01:07

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Fenerbahçe İdari Menejeri Hasan Çetinkaya ve futbolcu İlhan Çelikay, futbolcu Can Arat, eski hakemlerden Zafer Önder İpek savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Hasan Çetinkaya ve İlhan Çelikay, savcıya ifade verdi. Çetinkaya ve Çelikay, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Çetinkaya ve Çelikay, adliye önünde yakınları ile kucaklaştı. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Hasan Çetinkaya, ""Emniyet mensuplarına ve adliyedeki görevlilere teşekkür ediyorum. Bizlere çok kibar ve hoşgörülü davrandılar. " dedi.

Diğer yandan gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen Can Arat, soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Arat, sorgusunun ardından serbest kaldı.

Kendisini bekleyen ailesiyle adliyeden ayrılan Can Arat, basın mensuplarının soruları üzerine, "Söyleyecek bir şey yok, her şey ortada" dedi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen eski hakemlerden Zafer Önder İpek de, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilen İpek, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade verdikten sonra serbest kaldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üçüncü Dalgada Herkes Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement