UDH 6. Bahar Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

UDH 6. Bahar Futbol Turnuvası Sona Erdi

UDH 6. Bahar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın bağlı kurum ve kuruluşlarının katılımı ile organize edilen futbol turnuvasının galibi Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü oldu.

28.06.2013 19:58  Güncelleme: 19:59

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Geleneksel Bahar futbol Turnuvası tamamlandı. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlardan toplam 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde DHMİ Genel Müdürlüğü ile Türksat Genel Müdürlüğü futbol takımları karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrasında rakibine 2-1'lik üstünlük sağlayan DHMİ Genel Müdürlüğü futbol takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonrasında Bakanlık konferans salonunda düzenlenen ödül töreni ile şampiyon takıma ve drece yapan diğer takımlara Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından ödülleri verildi. Müsteşar Yardımcısı Mustafa Fırat, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, DDY Genel Müdürü Süleyman Karaman, Türksat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay, DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş'in de katıldığı ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Bakan Binali Yıldırım, turnuva da birinci olan DHMİ Genel müdürlüğü ile diğer takımları tebrik etti. Bakanlık olarak spora her zaman destek olduklarını belirten Yıldırım, "Bakanlığımız bünyesinde ki kuruluşlar spor kulüpleri ile birçok spor dalında önemli işler yapıyorlar" dedi.

Turnuvada şampiyon olan DHMİ Genel Müdürlüğü'nün ve dereceye giren diğer takımların kupaları, Bakan Binali Yıldırım tarafından verildi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement