UE BOOM'un Tasarımı Efsanevi Sokak Sanatçısı Kenny Schraf'tan - Son Dakika
Güncel

UE BOOM'un Tasarımı Efsanevi Sokak Sanatçısı Kenny Schraf'tan

UE BOOM\'un Tasarımı Efsanevi Sokak Sanatçısı Kenny Schraf\'tan

Ultimate Ears sınırlı sayıda ürettiği UE BOOM için New York sokak sanatı efsanesi Kenny Scharf ile anlaştı. Sınırlı sayıda üretilecek UE BOOM Scharf'ın ünlü Blablobs tasarımını taşıyacak.

07.03.2014 16:41

Sınırlı Sayıda Üretilen UE BOOM'un Tasarımı Efsanevi Sokak Sanatçısı Kenny Schraf'tan

Ultimate Ears sınırlı sayıda ürettiği UE BOOM için New York sokak sanatı efsanesi Kenny Scharf ile anlaştı. Sınırlı sayıda üretilecek UE BOOM Scharf'ın ünlü Blablobs tasarımını taşıyacak.

Özel su geçirmez akustik yüzeye sahip UE BOOM serisinin bu yeni üyesi, Scharf ve Ultimate Ears'ın enerjisi, etkileyiciliği ve kalitesini bir arada bulunduruyor. 1980'lerin başından bu yana, New York sanat dünyasında ve sokaklarında devrim yaratan Scharf, şimdi de popüler soyut sürrealizm sanatını UE BOOM'un özel akustik yüzeyinde uyguluyor.

Ultimate Ears'ın Genel Müdürü Rory Dooley tarafından yapılan açıklamada, "Kenny ile yaptığımız bu işbirliği Ultimate Ears'ın misyonu için bir metafordur. Müzik ve sanat kendimizi dünyaya ifade ediş şeklimiz. UE BOOM'u Kenny'nin sanatı gündelik hayatın içine entegre etme tutkusuyla birleştirmek, markamızın sosyal müzik çalar olma taahhüdünü pekiştiriyor" dedi.

Kenny Scharf, "Ben insanlar için gündelik yaşamda da sanatı ulaşılabilir kılmak istiyorum. İnanıyorum ki bir sanatçı insanlarla iletişim kurma, onlara hayatlarının her adımında ilham verme sorumluluğuna sahiptir. Benimle aynı inançlara sahip olan Ultimate Ears ile çalışmak heyecan verici ve eğlenceliydi" dedi.

2013 yılında üretilen UE BOOM'un güçlü 360 derece ses özellikli silindirik şekli, su geçirmez, leke tutmaz, akustik yüzeyi ve 15 saate kadar dayanıklı pil ömrü ile Scharf'ın kentsel stili ve doğaüstü yetenekleri birleşerek mükemmel müzik ve tasarımı bir arada sunuyor.

Scharf Beverly Hills merkezli memBrain Lisanslama tarafından temsil edilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UE BOOM'un Tasarımı Efsanevi Sokak Sanatçısı Kenny Schraf'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement