Uefa Pro-Lisans Güncelleme Kursu Antalya'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Uefa Pro-Lisans Güncelleme Kursu Antalya'da Başladı

Uefa Pro-Lisans Güncelleme Kursu Antalya\'da Başladı

Teknik Direktörler Belek'te Toplandı

04.06.2010 22:19

TEKNİK DİREKTÖRLER BELEK'TE TOPLANDI

Futbol Federasyonu'nun (TFF), 20 üst düzey teknik direktör için düzenlediği UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nun 2'nci etabı, Antalya'nın turistik Belek Beldesi'nde başladı.

Sirene Kempsinki Hotel'de yapılacak ve 12 gün sürecek kursa katılan teknik direktörler bu sabah oteldeki kahvaltıda biraraya geldi. Kursa katılan teknik direktörlerden Hikmet Karaman, "İçimizden biri bizim gururumuz, gerçek şampiyon" diyerek Süper Lig'de şampiyon olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı kutladı. Ertuğrul Sağlam'ın Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini ve Türk antrenörlerinin önünü açtığını belirten Karaman, "Artık bundan sonra diğer antrenörler de Anadolu'da şampiyon çıkaracak" dedi.

TFF ve UEFA eğitimcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek 12 günlük kurs, UEFA'nın belirlediği ileri düzey teknik ve taktik çalışmalardan oluşuyor. Kursta Kamuran Yavuz, Ömer Kaner ve Atilla Yücel gibi tecrübeli Türk hocalar pratik ve teorik dersler verirken, UEFA'dan da John Bilten ve Erich Rotcmöller adlı iki eğitmen kursa katılarak ders verecek. Teknik direktörler, 3 aşamadan oluşan ve ilk aşaması Aralık 2009 ve Ocak 2010'da gerçekleştirilen kursun sonunda UEFA standartlarına uygun bir lisansa sahip olabilecek.

Kursa katılan teknik direktörler ise şöyle: Rıdvan Dilmen, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam, Ziya Doğan, Erdoğan Arıca, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman, Giray Bulak, Mustafa Uğur, Ünal Karaman, Raşit Çetiner, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Levent Eriş, Osman Özdemir, Tolunay Kafkas, Güvenç Kurtar, Coşkun Demirbakan, Yücel İldiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uefa Pro-Lisans Güncelleme Kursu Antalya'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement