Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan Açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bugün bazı basın yayın organlarında İstanbul’daki Kurbağalı Dere’de yapılan çalışmalara ilişkin haber ile ilgili açıklama yaptı.

19.08.2015 16:41

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bugün bazı basın yayın organlarında İstanbul'daki Kurbağalı Dere'de yapılan çalışmalara ilişkin haber ile ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bugün bazı basın yayın organlarında İstanbul'daki Kurbağalı Dere'de yapılan çalışmalara ilişkin haber ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre; haberlerde bakanlığa yönelik iddialar üzerine, Kurbağalı Dere'de yürütülen çalışmanın bakanlığın görev alanında bulunmadığı vurgulandı ve söz konusu iş İstanbul Büyükşehir Belediyesi kontrolünde olduğu belirtildi.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin bu işte kullanılmak üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan 1 dökü gemisi, 1 kazar gemisi ve 1 adet römorkörü mürettebatı ile birlikte kiraladığı,işin bakanlık ile bağlantısı sadece bununla sınırlı olduğu belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yeterrrrrrrrrr: TALAT DENILEN DENYO NEREDE NEDEN HEP KENDI MEMLEKETLERINI ISE KOYUYOR BU ADAM BU ADAM ORAAN GITMEDIKCE AKP YE OY MOY YOK BOYLE SALAKLARI KIM IDARECI YAPIYOR 0 0 Yanıtla

Advertisement