Ülkü Ocağından Birlik Ve Dayanışma Gecesi - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocağından Birlik Ve Dayanışma Gecesi

Ülkü Ocağından Birlik Ve Dayanışma Gecesi

Gölbaşı Ülkü Ocağı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Dört Makam, Kırk Bağlama, Kırk Türkü Programı İle Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi.

12.05.2011 19:42  Güncelleme: 19:43

Gölbaşı ülkü ocağı mehmet akif ersoy kültür merkezi'nde dört makam, kırk bağlama, kırk türkü programı ile birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

"Dört Makam, Kırk Bağlama, Kırk türkü" programda Halk Ozanı Kaya Kuzucu ve 40 kişilik bağlama ekibi Orta Asya'dan Anadolu Bozkırlarına Türkiye'nin her yöresinden oluşan Türküleri izleyicilerle buluşturdu.

Ankara Ülkü Ocağı Başkanı Necmi Yıldırım, Milletvekili Adayı Prof.Dr. Zuhal Topçu, Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, HAS Parti İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ,İl Genel Meclis Üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, genç ülkücüler ve ülküdaşlar katıldı.

Ülkemiz Kritik Süreçten Geçmektedir

Açılış konuşmasını yapan , Birlik ve Beraberlik gecesinin ev sahibi olan Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı Ersin Pehlivan Gölbaşı Ülkü Ocaklarının 5. sini düzenlediğini belirterek, Adeta Türk olmanın suç sayıldığı şu günlerde ülkemiz kritik süreçten geçmektedir.

Bugün burada toplanmamızın sebebi dosta güven, düşmana korku vermek. Birlik ve beraberliğimizi, ülkemizi bölmek isteyen düşmanlara bir kez daha net bir cevap vermek için burada toplanmış bulunmaktayız. Şunu iyi bilmelidirler ki, Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi, mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır." diyerek 12 Haziran genel seçimlerinde kurtuluşun Milliyetçi Hareket Partisi'nde olduğunu belirtti.

Konuşamcılar Birlik berberlik mesajları verdiler.

Birlik ve beraberlik gecesinin açılış konuşmasının ardından gündem ile ilgili konuşmalar yapan ;Ankara Ülkü Ocağı Başkanı Necmi Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı ve 12 haziran seçimlerinde Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Zuhal Topçu, ve MHP MYK Üyesi ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karaya , 12 Haziran Türkiye'de bir kader anı, bir karar anı. 12 Haziran'da sadece bir Milletvekili seçimi değil, Türkiye nin geleceğinin kararı olcağı bir seçim olduğunu belirterek 12 Hazrien genel seçimleri için birlik beraberlik mesajları verdiler.

Gölbaşı ülkü ocakları tarafından hazırlanan Dört makam Kırk Bağlama Kırk Türkü şöleninde Kaya kuzucu konseri, Ressam şair Halis Bozkurt'un şiirleri ve Gölbaşı Ülkü ocağı seğmen gösterisi ile ülkücüler ülküdaşlar bir araya gelerek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülkü Ocağından Birlik Ve Dayanışma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement