Uludağ'da Otellerin Alternatifi 'Orman Köşkleri' - Son Dakika
Güncel

Uludağ'da Otellerin Alternatifi 'Orman Köşkleri'

Uludağ\'da Otellerin Alternatifi \'Orman Köşkleri\'

Modern kayak tesislerine sahip olan ve kişilik konaklama ücretleri gecelik 500 TL'ye kadar çıkan Uludağ'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan ahşap evler, geceliği 200 TL'den kiraya veriliyor.

03.01.2016 11:01

Modern kayak tesislerine sahip olan ve kişilik konaklama ücretleri gecelik 500 TL'ye kadar çıkan Uludağ'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan ahşap evler, geceliği 200 TL'den kiraya veriliyor. 4 kişilik ailelere göre hazırlanan ve içersinde bulaşık makinesinden, buzdolabına, şofbenden, televizyona kadar tüm eşyaların bulunduğu 52'si Sarıalan'da, 23'ü Çobankaya'da bulunan toplam 75 müstakil evi kiralamak isteyenler sıraya giriyor.

Uludağ'a gelenler Çobankaya ile Sarıalan Bölgesi'nde geçen yıl yapılan 75 orman köşkü ile 200 orman evine büyük ilgi gösteriyor. Günlüğü 12 liradan kiraya verilen orman evlerine gelenşear eşyalarını da yanlarına alarak Uludağ'da tatil yapmanın keyfini çıkarıyor. Doğa manzarası ile baş başa kalmak isteyenler orman evlerini günler öncesinden ayırıyor. Fiyatının ucuz olması sebebiyle orman evlerine yoğun ilgi gösteriliyor.

Günlüğü 200 liradan kiraya verilen orman köşkleri de ilgi çekiyor. Uludağ'a günübirlik gelen ya da hafta sonu tatilini farklı bir mekanda geçirmek isteyenler, içinde bulaşık, çamaşır makinesi, buzdolabı, şofben, televizyon bulunan orman köşklerini tercih ediyor. 4 kişilik bir aile için tasarlanan dubleks ahşap orman köşklerinin üst katında çift kişilik yatak odası bulunuyor. Köşkün alt katındaki oturma odasında ise, çekyat şeklindeki oturma grubunda iki kişi rahatlıkla uyuyabiliyor. '2+1' olan orman köşkleri mutfak salon ve yatak odalarından oluşuyor. Mutfak ile oturma odası aynı katta bulunurken yatak odası vatandaşların hem manzara izlemesi hem de rahat etmesi için üst kata yapıldı. Konforu ile dikkat çeken orman köşkleri elektrik sistemi ile ısınırken buraya gelenler sadece yiyeceklerini yanlarına alıyor. Yatak odası ve oturma odası bulunan orman köşkleri de aylar öncesinden rezerve ediliyor. Çobankaya'da bulunan 23, Sarıalan'da ise 52 orman köşkünü isteyenler bedelini ödeyerek kullanabiliyor. Uludağ'da bulunan endemik bitki ile ağaç türleri isimlerinin verildiği orman evleri ve köşkleri Birinci ve İkinci Gelişim Bölgelerindeki otellere alternatif oluşturuyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ'da Otellerin Alternatifi 'Orman Köşkleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement