Uludağ Günübirlik Tatilciler ile Doldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uludağ Günübirlik Tatilciler ile Doldu

Uludağ Günübirlik Tatilciler ile Doldu
27.12.2014 16:54

Uludağ günübirlik tatilcilerin akınına uğradı.

Uludağ günübirlik tatilcilerin akınına uğradı. Kar kalınlığının 20 santimeye ulaştığı Uludağ'da, pistler kayak yapan kişiler ile doldu. Meteroloji yağışların yarında devam edeceğini duyurdu.

Kayakseverlerin "Beyaz cennet" olarak tanımladıkları Uludağ'da, kar yağışı ile birlikte hareketlilik başladı. Özellikle günü birlik tatilcilerin ilgi gösterdiği Uludağ'da pistlere çıkan tatilciler gün boyu kayak yapmanın keyfini çıkardılar. Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye düştüğü Uludağ'da yoğunluk nedeniyle jandarma resmi ve sevil ekipler ile oteller bölgesinde önlemlerini artırdı. Ağaoğlu Otel Müdürü Murat Pınarcı, kar yağışı ile birlikte özellikle yılbaşında Uludağ'a olan ilginin arttığının son dakikalarda iptallerin olmaması halinde doluluk oranlarının şimdiden yüzde 100'e yaklaştığını açıkladı.

Uludağ'da kar yağışının artması sonucu yolların kapanmaması için jandarma zincir takmayan araçların trafiğe çıkmasına izin vermiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ Günübirlik Tatilciler ile Doldu - Son Dakika


Advertisement