Ulusal Basından Elazığ Belediyesine Övgü - Son Dakika
Güncel

Ulusal Basından Elazığ Belediyesine Övgü

Ulusal Basından Elazığ Belediyesine Övgü

Süleyman Selmanoğlu başkanlığındaki Elazığ Belediyesinin yaptığı hizmetler, ulusal basın tarafından takdir edilmeye devam ediyor.

16.01.2012 21:37

Bu kapsamda son olarak ulusal yayın yapan Habertürk, Türkiye baskısında yayın yapan gazetesinde bugün tam sayfa Elazığ Belediyesinin hizmetlerine yer ayırdı ve Elazığ'ın Başkan Selmanoğlu ile birlikte büyük değişim yaşadığını kaydetti.

Malatya Caddesi, Yunus Emre Bulvarı ve Doğukent Mahallesinde yapılan büyük değişimlerin resimlerinin de yer aldığı haberde, önceki haller ve mevcut durum okuyucuya görsel olarak sunuluyor.

Malatya Caddesinin yeniden yapıldığını açıklayan Habertürk Gazetesi, Elazığ'da 140 yeni parkın hizmete girdiğini aktardı. Böyleydi böyle olduyu en iyi anlatan şehirlerin başında Elazığ geliyor diyen Habertürk Gazetesi, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun açıklamalarına da yer vermiş. Haberde Başkan Selmanoğlu belediye hizmetlerinin yanı sıra Ak Parti iktidarının destekleriyle Elazığ'da birçok alanda gelişme yaşandığını kaydediyor ve şunları söylüyor: "

Elazığ'da 7 yılda büyük hizmetlere imza atıldı. 140 parkımız hizmete açıldı ve 37 mahallenin 18'i doğalgaz ile tanıştı. 30 milyon liralık yatırımla Kültür Park Projesi hayata geçirildi. 4 özel hastane hizmet vermeye başladı ve TOKİ 5 bin konut inşa etti. Olimpik yüzme havuzumuz hizmete girdi. Yeni çevre yolu ve karayolları kavşak çalışmaları Elazığ'ın çehresini değiştirdi.

Gerek biz yerel yönetimler ve gerekse başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ak Parti hükümetimizin çabalarıyla çok daha güzel işler atmaya ve Elazığ'ımızı değiştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz"

Haberde Başkan Selmanoğlu'nun yanı sıra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ile Elazığ'da yaşayan esnaf, memur ve vatandaşlarında görüşleri okurlarla paylaşılmış.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulusal Basından Elazığ Belediyesine Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement